fbpx

Marketing konzultáció

Marketing konzultáció

Konzultáljunk a sikeredért!

Sokunkkal megesik, hogy elakadunk az úton. Hiába próbálkozunk több módszerrel, egyszerűen nem tudunk túljutni az előttünk álló akadályon. Marketinges vagyok, de a saját vállalkozásom marketingelése az egyik legnehezebb feladatom valaha. Ezért pontosan tudom, milyen nehézségekkel nézel most szembe.

“Nem tudom, miről kéne posztolni. Nem tudom, hogyan szerezzek vásárlót. Nem tudom, egyáltalán ki lenne a vásárlóm. Nem érkezik érdeklődő sem a Google-ből, sem Facebookról, sem Instáról.”

Én is megjártam ezeket a problémákat és napi szinten szembesülök velük. Külső, szakmai szemmel és friss nézőpontommal azonban megoldást tudok neked ezekre kínálni.

A konzultációt ajánlom induló és kezdő vállalkozóknak, útkeresőknek és profiknak is.

Miért vedd igénybe a konzultációt?

Működő, személyre szabott megoldásokat kapsz.

Ha úgy döntöttél, hogy egy konkrét lépést szeretnél tenni a vállalkozásod elindításában vagy fejlesztésében, akkor a gombra kattintva vedd fel velem a kapcsolatot!

Érdekel a konzultáció

Tesztelt megoldások

Minden marketingtudásomat adatokon alapú tesztek bizonyítják, így olyan megoldásokat tudok neked ajánlani, amik nem légbőlkapottak és nem valami angol nyelvű blogról szedtem őket. A konzultáción ezért egy olyan tudásanyag birtokába juthatsz, amivel könnyen elérheted a kitűzött céljaidat.

Ügyfélkozpontú

A marketingednek mindig szem előtt kell tartania, hogy kinek kommunikálsz. Ennek a személynek vágyai, céljai és problémái vannak. A konzultáció során ezeket részletesen körüljárjuk majd, és egy olyan stratégiát alalkítunk ki, amely által közvetlenül a számodra ideális ügyfeleknek/vásárlóknak kommunikálhatsz.

Az eladást támogatom

Vállalkozóként mi nem követőket és lájkokat gyűjtünk, hanem a bevételt, a profitot kell szem előtt tartanunk. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy a túlságosan nyomulós-eladni akarós marketinget senki nem szereti. Itt az egyensúly kialakítása a cél, hiszen azzal, hogy már a marketingben értéket adunk, növelhető az irántad érzett bizalom. Innen az eladás már csak egy kattintásra van 🙂

Megvalósítható

Sok marketinges szakember ad olyan tanácsokat, amik a vállalkozók számára nem megvalósíthatóak. Ahol havi száz dolláros szoftverekkel kellene dolgozni vagy a kivitelezési terv nem összeegyeztethető a vállalkozó időbeosztásával. Talán neked is volt ilyenben tapasztalatod. Pontosan tudom, mennyire frusztráló tud ez lenni, ezért tőlem csak olyan ajánlásokat és kivitelezési tervet kapsz majd, amik összeegyeztethetőek a teendőiddel, a képességeiddel és a stílusoddal.

Ez nagyon jól hangzik, de konkrétan mit kapok a konzultáción?

  • Átbeszéljük az ideális ügyfeleidet

  • Milyen felületekre érdemes posztolnod és hogyan

  • Hogyan készíts kiemelkedő posztokat?

  • Weboldal struktúra, keresőoptimalizálás beállítások

  • Megbeszéljük, hogyan kommunikálhatod legjobban az értékeidet

  • Megvalósítási tervet

Ez remek, de mindezt mennyiért?

A marketing konultáció díja

Ft

12 000 – 18 000

A pontos árért, kérlek, töltsd ki a lenti kérdéssort!

Szia, Juhász Anita vagyok!

Mind a magánéletemben, mind pedig a munkámban nagy hangsúlyt fektetek a kreativitásra. Lételemem az alkotás, az írás, az olvasás és a különböző műalkotások élvezése. Az egyetemen is ilyen irányban indultam el, ugyanis esztétikát és kultúratudományt hallgattam.

Az ott tanult művészet- és értékfelfogást hasznosítom az ügyfélmunkámban is, így olyan minőségi tartalmakat és kommunikációs stratégiát kaphatsz, amely garantáltan a te vállalkozásodat szolgálja.  

Adatokon alapuló marketing

Elemző hozzáállással rendelkezem, ezért a kreatív munkámat mindig számok támasztják alá. Ha az együttműködésemet kéred, egy átfogó nézőpontot kapsz mind az elméletet, mind pedig a kivitelezést tekintve.

Hosszútávú hozzáállás

Hosszú távon gondolkodom, és nem érdekelnek a hiúsági mutatók. A célom az, hogy sikeressé tegyük a vállalkozásodat, teljesen mindegy, hogy közösségi médiáról, SEO-ról, kampányokról vagy stratégiáról legyen szó.

Folyamatos kommunikáció, átlátható munkafolyamatok

A Google Drive használatával konkrét betekintést és átláthatóságot nyerhetsz a közös munka folyamatairól, és bármit bármikor visszaellenőrizhetsz. Pontosan tudom, milyen nehéz kiadni a vállalkozásunk egyik fontos szekcióját, ezért igyekszem mindent megtenni a munka megkönnyítéséért.

Töltsd ki az alábbi kérdéssort, hogy személyre szabott ajánlatot adhassak neked!