fbpx

Havidíjas marketing

Havidíjas marketing

A havidíjas marketing a legflexibilisebb szolgáltatásom

Azok a vállalkozók szokták igénybe venni ezt a szolgáltatást, akik nem tudják, hogy pontosan melyik irányba induljanak el a marketingjükkel és úgy érzik, folyamatosan szükségük van egy mentorra. A közös munka alatt meghatározzuk a stratégiai irányvonalat, a célokat és és együtt dolgozunk a megvalósításon. Legyen szó SEO-ról, social media marketingről, szövegírásról, webshop vagy weboldal optimalizásáról és a sort még nagyon sokáig lehetne folytatni.

A havidíjas marketingnek az az erőssége, hogy folyamatosan kapcsolatban állunk egymással. Ha kérdésed van, azt bármikor felteheted nekem, nem számít, hogy mennyire apróságnak vagy értelmetlennek gondolod.

Ez a szolgáltatás a kölcsönös bizalmon alapul

Ez a típusú szolgáltatás akkor működik a legjobban, ha minden megvalósításra szánt ötletedet megosztod velem, hogy együtt kitaláljuk hozzá a megfelelő stratégiát és tervezetet. Tudom, hogy ez egy komoly bizalmi viszony, és ha megelőlegezed nekem, akkor cserébe a legtöbbet fogom kihozni a helyzetből.

Mégis hogyan kell elképzelni ezt az együttműködést?

Egy meghatározott időpontban (hétfőtől csütörtökig reggel 9 és délután 6 között) elérhető vagyok, és 24 órán belül mindenképp válaszolok neked. Az időintervallumot leszámítva a részemről nincsen más szabály, az együttműködésünk a közösen megbeszélt dolgokon alapszik majd.

Ha szimpatikusak számodra a leírtak, válassz a csomagajánlataim közül, és vágjunk végre bele abba a marketingbe!

Basic csomag/hónapProfi csomag/hónapSzuper csomag/hónap
12 munkaóra16 munkaóra20 munkaóra
2 órás elemző konzultáció a hónap végén2 órás elemző konzultáció a hónap végén2 órás elemző konzultáció a hónap végén
Állandó kapcsolattartásÁllandó kapcsolattartásÁllandó kapcsolattartás

30 ezer forint/hónap

47 ezer forint/hónap

60 ezer forint/hónap

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük