fbpx

Főoldal

Juhász Anita
Juhász Anita

Ha nem tudod, mit kéne posztolnod!
Értékalapú online kommunikáció

Szia, Anita vagyok!

Mind a magánéletemben, mind pedig a munkámban nagy hangsúlyt fektetek a kreativitásra. Lételemem az alkotás, az írás, az olvasás és a különböző műalkotások élvezése. Az egyetemen is ilyen irányban indultam el, ugyanis esztétikát és kultúratudományt hallgattam. 

Az ott tanult művészet- és értékfelfogást hasznosítom az ügyfélmunkámban is, így olyan minőségi tartalmakat és kommunikációs stratégiát kaphatsz, amely garantáltan a te vállalkozásodat szolgálja. 

Ezt mondták rólam

Anitával nemrégiben találkoztunk abból a célból, hogy a viszonylag fiatal sminkes vállalkozásom közösségi médiát érintő kommunikációs stratégiájáról konzultáljunk. A konzultáció során segített megérteni, hogy jelen pillanatban mit láthatnak az érdeklődőim, segített letisztázni a kérdéseket bennem és kijelölni az irányokat. Mindemellett rettenetesen sok, de egyben egyszerűen megvalósítható ötlettel állt elő, ami mind-mind segítségemre lesz. Nem terhelte le a lelkem és nem keltett bennem lelkiismeret-furdalást, hogy valamit nem csinálok vagy nem jól csinálok, de ellenben lendületet adott az ötletek megvalósításához. Érdeklődő, támogató és egyben felkészült szakértő módjára állt hozzám és a kérdéseimhez. Szívből ajánlom őt!

Ország Anikó

Karrier & Smink – Ország Anikó

Anitát jó szívvel tudom ajánlani, ha olyan szakembert keresel, aki kreatív, azonnal vannak ötletei ha neked már elfogytak, és mindez, egy nagyon barátságos, intelligens embertől kapod!

Enessey Melinda

enesseyfoto.hu

Anitával még csak pár hónapja dolgozunk együtt, de már most látható, mérhető eredményeket sikerült elérnünk. A vele való munka egyszerű és gyors, hiszen minden felmerülő kérdésre azonnal, érthetően válaszol, javaslatait pedig mindig a hosszú távú célok figyelembevételével teszi!

Galambos Eszter

galamboseszter.hu

Az egyeztetések alapján megkaptam a szöveget, ami szerintem szuper lett, tényleg ráérzett arra, amit szerettem volna. Imádom, hogy irodalmi példát is betett! 🙂 Kaptam hozzá mindenféle kiegészítő infót (meta leírást, kép ajánlást, stb), szóval tényleg csak CTRL+C CTRL+V volt. Bátran keressétek Anitát, ha szövegíróra van szükségetek!

Klucsik-Lengyel Orsolya Noémi

klondesign.hu

Anita segítsége a legjobbkor jött: a posztjaim kedveltsége és népszerűsége leívelőben volt, a követőim száma hónapok óta jóformán stagnált, én pedig nem tudtam, mit csinálok rosszul, hiszen egy ideje már egyértelműen jobb volt a kikerülő képek minősége. Aztán Anita jött, látott és győzött: azonnal rámutatott néhány triviális problémára (majd egy rakás kevésbé egyértelműre is), és már ez a kevés elég volt, hogy tanácsai segítségével el tudjak indulni. Rávezetett az Instagram alapvető logikájára, és utána már ment minden, mint a karikacsapás: fél év alatt több új követőm lett, mint az azt megelőző két évben összesen, az eléréseim átlaga is megduplázódott (sőt, néhány posztom az előzőleg megszokott elérés négy-ötszörösét is simán elérte). Anita nem adta a kezembe a megoldást 4-5 remek poszt formájában, inkább azt a skillt kaptam tőle, hogy ez után már magam is sikeresen tudom használni a hashtag-rendszert, és a mai napig fejlődöm. Ha elakadok, vagy valami váratlan történik, ő az első, akivel megosztom. Nem lehetek elég hálás, amiért megtanított ésszel használni valamit, amit előtte csak vakon nyomogattam.

Haklik Tünde

@princess_and_the_pens

Ha velem dolgozol…

  • Csak rád és a vásárlóidra/ügyfeleidre figyelek.
  • Hosszú távon gondolkodom, és nem érdekelnek a hiúsági mutatók. A célom az, hogy sikeressé tegyük a vállalkozásodat.
  • Elemző hozzáállással rendelkezem, így a kreatív munkámat mindig számok támasztják alá. Ha az együttműködésemet kéred, egy átfogó nézőpontot kapsz mind az elméletet, mind pedig a kivitelezést tekintve.
  • Nálam nincs mellébeszélés és bullshit, csak megoldások és eredmények.

Juhász Anita

Az ügyfeleim ezeket a szolgáltatásokat vették legtöbbször igénybe

SEO

Tartalomstratégia

Szövegírás

Tanácsadás

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

Kapcsolatfelvétel

Az úrlapon keresztül felveszed velem a kapcsolatot.

Maximum 2 munkanap múlva

Válaszolok a leveledre, és a minél pontosabb árajánlathoz felteszek neked egy csomó kérdést.

Néhány nap múlva

Megkapod az árajánlatot és a munkatervet.

Elvégzem a munkát

Közben végig elérhető vagyok számodra.

Leadás

A határidőre elkészülök, és ha szükségesnek tartod, egy módosítást elvégzek.

Utánkövetés

Nem hagylak magadra, hanem megnézem és kielemzem, hogy a munkám milyen eredményt hozott számodra.

Ezeket se felejtsd el elolvasni!

Marketingstratégia 2021-re

Marketingstratégia 2021-re

Készülj fel 2021-re a személyre szabott marketingstratégiával. Téged is frusztrál, hogy ismét a marketingstratégiával kell foglalkoznod? Pedig ezer dolgod lenne;

Tovább olvasok
Flatlay

Vállalkozói kisokos: hogyan készíts szép

Felkértem egy ismerősömet, Enessey Melindát, aki szuper képeket készít, és megkértem, hogy adjon nekünk néhány hasznos tanácsot. Ha eddig csak

Tovább olvasok
SEO-barát honlap

Mennyire SEO-barát a honlapom? –

Ha egy komolyabb elemzés nélkül szeretnéd megtudni, hogy mennyire SEO-barát a honlapod, töltsd ki ezt a kvízt. Figyelem: ez egy

Tovább olvasok
Válságkommunikáció helyett minőségi tartalom

Minőségi tartalom válságkommunikáció helyett –

A társadalmunk jelenleg úgy működik, hogy nincs felkészülve a mostanihoz hasonló helyzetre. Ezt már megtanultuk 2008-ban, és most is emlékeztetve

Tovább olvasok

Kövess be Instán az extra tartalmakért!

Itt vedd fel velem a kapcsolatot!

Adatvédelmi nyilatkozat